13 de febrer Presentació de la Candidatura de Gent fent Poble


Sant Fruitós de Bages, 13 de febrer del 2015


Nota de premsa
Joan Carles Batanés, alcaldable de GfP a Sant Fruitós de Bages
L’actual alcalde de Sant Fruitós repeteix com a cap de llista de Gent fent Poble, una agrupació política que compta amb un notable suport ciutadà tal com ha quedat palès en la presentació de Joan Carles Batanés, on han assistit prop de dues-centes persones
El candidat de GfP ha destacat que “el Sant Fruitós d’avui ja no és el del 2011: el Sant Fruitós del 2015 és un poble amb més empenta, més dinàmic i més cohesionat socialment. No només ho dic jo, sinó que també ho dieu tots vosaltres, les persones que avui heu volgut ser aquí i donar suport a Gent fent Poble per continuar garantint el canvi”

El Nexe de Sant Fruitós ha estat l’espai escollit per Gent fent Poble per presentar, aquesta tarda, el cap de llista que encapçalarà la candidatura d’aquesta agrupació política a les eleccions municipals previstes per al 24 de maig. Tal com ha palesat l’escenificació de la candidatura, l’arquitecte tècnic Joan Carles Batanés Subirana, actual alcalde de Sant Fruitós, repeteix com a cap de llista avalat per la unanimitat dels membres de la formació.
Durant l’acte, més d’una vintena llarga de persones de Sant Fruitós ha donat suport a l’alcaldable Batanés. La diversitat d’ideologia i de procedència d’aquestes persones demostra que l’actual alcalde de Sant Fruitós i el conjunt de l’equip de GfP han sabut treballar de forma transversal i fer valdre l’acció de govern en tota mena d’àmbits, com l’econòmic, l’empresarial, el social, el cultural, l’esportiu i l’ambiental, entre una llarga llista.
La presentació del cap de llista ha estat introduïda per un audiovisual que ha fet visible els canvis que ha experimentat Sant Fruitós des que GfP va accedir a l’alcaldia del municipi. Alguns dels projectes, llargament esperats, són ja emblemàtics i han culminat un llarg procés de reivindicacions veïnals i sectorials que no havien estat ateses amb anterioritat al 2011: la Biblioteca Municipal, l’Escola de Música, l’arranjament dels accessos als centres educatius, la dinamització de la Màquina de Batre i la plaça Onze de setembre, etc. Així mateix, la presentació també ha deixat entreveure algunes de les principals apostes de GfP per al proper mandat, com són la posada en funcionament de la nova residència de gent gran –amb places per a 71 residents i 30 usuaris del centre de dia–, la construcció d’una nova rotonda a la carretera de Berga –que contribuirà a la mobilitat del sector i a la reducció de la sinistralitat– i l’asfaltat de l’accés al cementiri municipal.
El cap de llista de Gent fent Poble, Joan Carles Batanés, ha destacat que “els quatre anys d’activitat intensa que Gent fent Poble ha dedicat a Sant Fruitós ens deixen un poble millor que el que vam trobar. Han estat quatre anys d’esforç i perseverança, quatre anys d’alegries i d’il·lusions compartides per moltes persones. Avui, Gent fent Poble vol fer un pas més enllà i fer arribar la seva invitació a treballar colze amb colze a tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós. Volem que tots i totes puguem construir junt el poble que volem”. Batanés també ha afegit que “el Sant Fruitós d’avui ja no és el del 2011: el Sant Fruitós del 2015 és un poble amb més empenta, més dinàmic i més cohesionat socialment. No només ho dic jo, sinó que també ho dieu tots vosaltres, les persones que avui heu volgut ser aquí i donar suport a Gent fent Poble per continuar garantint el canvi”.
La presentació de Batanés també ha comptat amb la participació del president de GfP, Xavier Racero, i de dos dels integrants històrics de l’agrupació política, Isidre Malagarriga i Maite Vall.

Gent fent Poble: “Dibuixem junts el poble que volem”
Gent fent Poble és una formació independent nascuda el 2011 que aglutina sensibilitats diverses però amb un objectiu comú: fer de Sant Fruitós i de la seva ciutadania la prioritat del consistori. Amb aquesta voluntat, Gent fent Poble ha aplegat prop de dos-cents assistents, que han volgut fer pinya i sumar-se a l’esperit que ha fet possible que, en els darrers quatre anys, hi hagi hagut un canvi de rumb en les polítiques municipals. És per això que la divisa que ha presidit  la presentació ha estat “Dibuixem junts el poble que volem”, una al·lusió clara al tarannà participatiu de GfP, que situa al centre la seva acció les persones que viuen i treballen a Sant Fruitós.


Moment de la presentació  de la candidatura al Nexe





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada