Judit Velasco i Noguera

Judit Velasco i Noguera (Cal Marxant)

Filla de Sant Fruitós de Bages casada amb Fabià, actual Director de l’oficina de LaCaixa, tenim una nena de 3 anys, la Jana.

Sóc Enginyera Industrial en Organització, Enginyera Tècnica Industrial Química i Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

Quan a l’experiència laboral, he intervingut en el negoci familiar durant 14 anys (Restaurant Can Ladis) i després de finalitzar els meus primers estudis a Mèxic (estada de 8 mesos) vaig entrar a treballar en una empresa del sector energètic (Endesa) on fa 12 anys que hi treballo gestionant una cartera d’empreses.

L’any 1992 vaig ser escollida Pubilla de Sant Fruitós gràcies a l’Entitat Carrer Nou qui hem va escollir per representar-los. També he estat la primera dona membre de la Junta Directiva del Col·legi d’Enginyers Tècnics de Manresa durant el mandat 2003-2007.

En l’actualitat, amb la meva família tenim el projecte de venir a viure a Sant Fruitós si aconseguim rehabilitar el Mas Cal Reig, ubicada a la zona de La Sagrera, doncs per motius familiars estem vivint en una població propera.